O nama

Euro Ambalaža


Proizvodnja drvane ambalaže
po želji kupca


D.O.O. Euro Ambalaža osnovana je 2008. godine sa sedištem u Braničevu. Kompletna infrastuktura kao i zemljište se nalazi u vlasništvu firme.

Posedujemo dve mašine za ljuštenje furnira: M-84 i M-58 marke Korali. Ove mašine su se pokazale kao izvanredne ljuštilice za ljuštenje i dobijanje furnira prvoklasnog kvaliteta. M-84 poseduje i Bakrole, tako da je veoma brza i daje furnir tačnih mera i izvanrednog kvaliteta.

Posedujemo i dve patoserke za izradu patosa (dna) gajbi i u ponudi imamo veoma veliki izbor dimenzija počev od: 300 x 400, 400 x 500, 300 x 500, 400 x 600, 270 x 460 kao i mnogi drugi tipovi šablona po želji kupca koje izrađujemo u veoma kratkom roku. Pored patosa (dna) gajbi, izrađujemo i sve vrste elemenata, tj. čela i stranice. Vaše je samo da nas kontaktirate i kažete nam šta Vam je potrebno, a mi ćemo Vam u najraćem roku izaći u susret.

Stručnost

je na prvom mestu u našem pogonu
Naši zaposleni su obučeni i poseduju sertifikate o obučenosti i mahom su u našoj firmi od samog osnivanja, tako da su veoma iskusni u svom poslu i spremni su da ispune sve zahteve, kako bi vaša drvena ambalaža bila isporučena tačno na vreme.

Ulaganje

u našoj firmi je na prvom mestu

U 2012. uvezli smo poluautomatsku liniju iz Italije marke Corali koja služi za sklapanje kompletne gajbice svih dimenzije po želji kupca i tržišta.

Posedujemo i kamion za transport ambalaže do kupca.

Ambalažu možemo isporučivati i na paletama, štrecovanu, kao i u refuzu.

Višegodišnje iskustvo

Je dokaz našeg uspeha

Svaki elemenat poseduje potrebnu tvrdoću i elastičnost. Posedujemo višegodišnje iskustvo i znanje za proizvodnju dobrih i kvalitetnih elemenata za sve vrste gajbi.

Elementi se prave neposredno pred utovar, kako bi se potencijalna pojava buđi i gljiva, kao i promena boje, svela na minimum.

Za svaku dimenziju elemenata, proizvodimo posebnu paletu koja odgovara merama elemenata, zbog sigurnosti pakovanja i transporta do krajnjeg kupca u zemlji i inostranstvu